dolcecrema

Mówią, że idealny deser to taki, w którym można poczuć różnorodne struktury.

Skosztuj.

Delikatność kremu, kruchość chrupki, miękkość biszkoptu! Ten projekt przywodzi na myśl perfekcyjnie skomponowaną słodycz.

Cream brulee niczym deserowa skorupka okrywa całość. Czujemy kruchość tortowych wafli, miękkość nasączonego aromatycznym espresso biszkoptu, delikatność śmietanki oprószonej pyłkiem kakao...

Perfekcyjnie skomponowane proporcje z dbałością o każdy detal dają nam poczuć, że bierzemy udział w wyjątkowej uczcie.
Szuflady z kamiennym frontem.
Dzięki specjalnemu zacięciu Tworzą z blatem wizualnie 1 monolit.
Zlew czy wycięty blok w chałwie? Interpretuj jak chcesz.
Wylewka w kolorze ciemnej, gorzkiej czekolady.
Sezamie otwórz się.
Brązowe szkło flutes w połączeniu z ramką aluminiową w kolorze kakao skrywają dostęp do płynnych rozkoszy podniebienia.
Szafa combo. Daje mnogość rozwiązań do przechowywania. Półki tandem, lemans, dedykowane wnęki na stolnice czy drabinkę, która ułatwi dostęp do górnych partii szafek.
ercaffe - bądź swoim własnym baristą! Dla wielu z nas kawa i „coś słodkiego” to połączenie idealne! Niewątpliwie słodkie desery doskonale komponują się z gorzkim aromatem kawy.
Pstryk, i już. ercaffe to rozwiązanie, które nie wymaga dużej ilości miejsca czy świetnego know-how baristy.
To niezależny, wolnostojący mebel, którego sercem jest ukryty, profesjonalny ekspres do kawy z umieszczoną na blacie elegancką wylewką. Całość sterowana w niezwykle intuicyjny sposób za pomocą tabletu lub aplikacji.
Wzornictwo ercaffe zostało opracowane wg założeń stylistycznych kolekcji dolcecrema, dzięki czemu uzyskujemy wyjątkową spójność.
Kompaktowe wymiary wyspy
1200 x 700 mm

Twórca kolekcji

Marcin Fatyga

Chief Design Officer